Letní katalogy Albatros a Fragment – objednávky knih

Milí čtenáři a milé čtenářky, 

máte už doma všechny knihy přelouskané a nevíte co číst, nebo vám chybí nějaká nová knížka, která by vás bavila? Nezoufejte, i v této době si můžete objednat knihy přes školní knihovnu! 😊

Aktuální katalogy z Albatrosu a Fragmentu naleznete v online podobě na odkazech: https://www.kmc.cz/c/kmc-albatros-leto-hp/

https://www.kmc.cz/c/katalog-kkf-leto-2020/

Knihy si můžete vybrat a objednat:

1. z pohodlí domova (do konce května neplatíte poštovné),

2. druhou možností je obvyklá hromadná objednávka za celou školu. Vzhledem k tomu, že alespoň děti z prvního stupně nastupují do školy, velmi ráda zajistím doručení některé z inzerovaných knih.

Stačí použít originální objednávkový kupon, který je umístěn na uvedených odkazech, nebo na lístek napsat jméno dítěte, třídu a údaje ke knize, o kterou máte zájem (autor, název knihy) a předat do 5. června třídní učitelce Vašeho dítěte (nebo poslat na email objednávku přímo mně – jana.hruba@zszelechovice.cz). Věřím, že když objednáme v tomto termínu, knihy budou doručeny do konce školního roku.

 

PÁR TIPŮ:

Pro nejmenší čtenáře lákavý titul Já chci zpátky do školy od Astrid Lindgrenové, pro ty, kteří ještě neví, co škola obnáší, kniha Všestranná příprava do školy.

Malé čtenářky by mohly zaujmout knihy Lama družičkou, Veronika a srdíčka pod lavicí, Valentýnka a veterinární ordinace či série Nemocnice pro zvířátka.

Kluci jistě rádi sáhnou po trháku Deník báječného kamaráda (od autora Poseroutky) či si doplní své vědomosti o hrách Fortnite, World of Tanks nebo Minecraft. Pro fanoušky komiksu bych doporučila další kousek ze série Marvel.

Blíží se nám prázdniny – co tak se příjemně naladit s Machem a Šebestovou na prázdninách nebo si pořídit Deník malého turisty? Pokud se chystáte do lesa, připravte se se Zvířaty našich lesů – kniha je doplněna zvuky.

Malíři a hračičkové si určitě vyberou z řady omalovánek a kreativních knih (Tlapková patrola, jednorožci, lamy, Lego se skládačkou…).

A to je pouze krátký výběr z letního Albatrosu! Katalog samozřejmě obsahuje i oblíbenou stránku vtipů a soutěže. Neváhejte, využijte cenově výhodné nabídky knih a zásobte se na prázdniny!

Jana Hrubá, důvěrnice knižního klubu