„Parlamenťáci“ na prohlídce zlínského mrakodrapu a v Laser Game

Ve čtvrtek 16. března 2023 vyrazili naši „parlamenťáci“ za poznáním i za zábavou do Zlína.

První zastávkou jejich výletu byla 21. budova baťovského továrního areálu. Sídlem Krajského úřadu Zlínského kraje je provázely Ing. Lenka Sedláková a PaedDr. Alena Gajdůšková. Tímto bychom chtěli oběma dámám velmi poděkovat za čas, který nám věnovaly. Děti získaly řadu zajímavých informací o minulosti i současnosti zlínského mrakodrapu, projely se Baťovým výtahem, prohlédly si Zlín z vyhlídkové terasy a navštívily i kavárnu, která se nachází na terase.

Po návštěvě mrakodrapu se žáci přesunuli do laser arény, kde při hře v týmech utužili vzájemné vztahy a zároveň si užili pořádnou porci zábavy.

Reakce žáků:

„Dnes jsme byli s parlamentem na úřadě ve Zlíně. Potom jsme šli do kavárny. A pak na Laser Game. První kolo jsem byl poslední, ale to nevadí. Moc se mi to líbilo.“ (Hugo, 4. ročník)

„Bylo to super. Jeli jsme pojízdnou kanceláří. Byli jsme v 16. podlaží a moc se mi tam líbilo. Na Laser Game jsme hráli tři hry po patnácti minutách. Byl to prostě super den!“ (Filip, 4.  ročník)

„Bylo to výborné!“ (Benedikt, 4. ročník)

„V Laser Game jsem si moc užila spolupráci v týmu.“ (Adéla, 5. ročník)

„Moc se mi to líbilo. Zjistila jsem mnoho věcí o Zlíně. Bylo to lepší než škola.“ (Viktorie, 6. ročník)

„Výlet byl úžasný. Krajský úřad byl moc pěkný a v Laser Game se mi líbilo ještě víc! Moc mě to bavilo. Bylo to opravdu nej!“ (Tatiana, 6. ročník)

„Bavilo mě to. Dozvěděla jsem se nové věci o Zlíně. Užila jsem si to.“ (Alexandra, 6. ročník)

„V mrakodrapu se mi velmi líbila pojízdná kočka a kancelář pana Bati. V Laser Game byla zábava. Velice jsem si to užil. Určitě bych tam chtěl jít ještě jednou.“ (Dominik, 6. ročník)

„Líbilo se mi to. Dozvěděla jsem se nové informace o Zlíně a skamarádila jsem se více s ostatními parlamenťáky.“ (Amy, 6. ročník)

„Bavilo mě to. Zjistil jsem nové informace o mrakodrapu a stmelili jsme kolektiv.“ (Martin, 7. ročník)

„Bylo to dobré! Super!“ (Tomáš, 8. ročník)

Lenka Oborná a „parlamenťáci“