Ples škol se opravdu vydařil!

V sobotu 8. února 2020 se v Kulturním domě ve Vizovicích uskutečnil již druhý ples škol – Základní školy a Mateřské školy v Želechovicích nad Dřevnicí a Základní umělecké školy Morava. Slavnostní atmosféru zahájila nádherná polonéza v podání žáků 9. ročníku, kteří byli ve společenském oblečení téměř k nepoznání. Společný tanec s rodiči mnohé dojal k slzám.

Večerem skvěle provázeli Ludmila Němcová s Ivem Thurnerem. O hudební vystoupení a doprovod se postarali žáci, absolventi a učitelé Základní umělecké školy Morava.  Milovníky folkloru potěšila cimbálová muzika Cyril. Atraktivní taneční vystoupení příjemně krátilo čas mezi tanci. Sdružení rodičů a přátel školy se společně se školní kuchyní postaraly o pestrou a rozmanitou nabídku baru a bufetu – guláš a řízek se salátem chutnaly skvěle!

Bohatá tombola, vystavená po celý večer v předsálí, lákala ke koupi lístků, které zmizely během chvilky. V půlnočním slosování se snad dostalo i na ty, kteří dosud nic nevyhráli. Lahvinka dobrého vína či lístky do Golden Apple Cinema a restaurace U Vágnerů jim určitě zlepšily náladu.

Poděkování si jistě zaslouží všichni, kteří se na přípravě a průběhu plesu podíleli – vedení, zaměstnanci a žáci škol, vedení obce, nadaní muzikanti, vtipní moderátoři, štědří sponzoři i obětaví rodiče. Všem patří velké díky s přáním, aby jim takové nadšení vydrželo i do dalších let!

 

Blanka Gallová