Florbalový turnaj v Luhačovicích

Ve čtvrtek 26.10 se naši mladší žáci zúčastnili přátelského florbalového turnaje v Luhačovicích. Turnaj byl obsazen kvalitními týmy – DDM Luhačovice, DDM Napajedla a FBC Slovácko. Pro naše kluky to byla ostrá premiéra a nervozita v úvodním utkání proti Napajedlím byla znát. Magický obrat nastal ve druhém zápase, kdy se kluci vyhecovali, zrychlili hru a byli aktivní.

Začaly se rodit pohledné kombinační akce a klukům se dařilo střelecky. Bohužel se nám nepodařilo zápas dotáhnout do vítězného konce. Jako uragán jsme vlítli do třetího, posledního zápasu s obrovským nasazením pokusit se urvat 3 body. Čekal nás nejtěžší soupeř turnaje – FBC Slovácko, který měl na střídačce 16 hráčů. Byl to boj až do konce. V poslední minutě nás soupeř porazil gólem. Přesto konečný výsledek 3:2 byl pro nás velkým úspěchem. Celý tým makal nadoraz, předvedl velmi sympatický výkon a zaslouží si pochvalu. Pevně věřím, že na trénincích s panem Macíkem budou na sobě kluci pilně pracovat a společně vybudujeme silný tým.

Nejlepším hráčem v našem týmu byl vyhlášen Jakub Malaník

Sestava družstva: Talaš Jakub, Šůstek Petr, Zábojník Honza, Malaník Jakub, Hrbáček Pavel, Strouhal Adam, Churý Štěpán, Churý Přemysl, Tkadleček Matěj (G), Jurčák Petr (G)

Turnaj hodnotila : Bařinová Michaela