Zimní radovánky 1. B a 4. B

Začátek nového kalendářního roku nám přinesl konečně pořádné zimní počasí. Byla by škoda toho nevyužít, proto se 1. B a 4. B rozhodly jít v pátek 11. 1. 2019 bobovat na školní zahradu. Nejprve boboval každý sám, potom jsme si začali vyměňovat své sněžné vozy, protože každý z nich jel úplně jinak. Dalším super nápadem byl vláček, ve kterém jsme jezdili po pěti. Nejlepší však bylo zjištění, že to vlastně úplně nejvíce klouže jen tak po zadku. A tak jsme dováděli, přavraceli se a smáli se.

Když jsme už byli dostatečně vybobovaní, pustili jsme se do tvoření lyžařských středisek pro skřítky. Děti nápady přímo chrlily a skřítci si tak mohli užít sjezdovku, kde se prodávají párky v rohlíku, kluziště na bruslení, hotel u lyžařského střediska s luxusním pokojem, kde je výhled na hvězdné nebe, garáž pro rolbu a spoustu jiných vychytávek.

Celé jsme si to moc užili a společně jsme se tak nasmáli, že nám to prodloužilo život nejméně o rok. Třeba na nás bude zima tento rok hodná a vyzkoušíme společně i bruslení na ledě!

Mgr. Michaela Dolanská